Gas en licht vergelijken Zwinderen Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het verstookte gas zie je terug in jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Zwinderen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwinderen [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Coevorden (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Zwinderen kan gemakkelijk bij één organisatie. Via de gaslicht-vergelijker vind je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over stroom en gas van Eneco).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zwinderen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is voldoende in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor Essent, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice of Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? In de volgende lijst detecteer je een aantal veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €85 en €180. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Zwinderen vegelijken. In onderstaand schema tref je mogelijke tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Zwinderen. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Coevorden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121 €130,75 €140,5
Tussenwoning €107 €139 €155,25 €165,25
Hoekwoning €130 €151,25 €168 €179
2 onder 1 kap €146,75 €170,25 €184,25 €193
Bungalow €179 €198,5 €215,25 €223
Doorsnee €124 €147,25 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Vaak zijn stroomproblemen binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Zwinderen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor en NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina bekijk je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij à la minute aan de hand van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit velerlei verantwoorde producten die op lage kosten draaien. O.a. zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In Holland vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Raard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met o.a. zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste ratings

Veel Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Zwinderen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwinderen kan binnen no-time in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn aanzienlijk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Idaerd afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Zwinderen is ook mogelijk door te kiezen voor verantwoorde oplossingen zoals o.a. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Zwinderen vergelijken Probleemloos een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten