Gas en licht vergelijken Tienray Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Om die reden is het verstandig om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Tienray vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tienray [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Horst aan de Maas (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Tienray doe je wel bij één partij. Door gebruik te maken van de vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over elektriciteit van Leon Zeewolde).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Tienray.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco, Vattenfall of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? Hieronder tref je actuele populaire pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren behoorlijk per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €75 en €230. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Tienray vegelijken. Onderstaand achterhaal je geschatte prijzen voor diverse woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Tienray. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €121,75 €132,25 €142,5
Tussenwoning €109,5 €139,5 €155,5 €162,75
Hoekwoning €129,75 €152,5 €169 €177
2 onder 1 kap €146,5 €169,5 €181,25 €193,25
Landhuis €178,5 €199,5 €212,75 €221,75
Gemiddeld €122,25 €145,25 €161,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Tienray? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en/of Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit meteen door gebruik van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van aantrekkelijke “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Made vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan meteen de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Veel huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je de totale beoordeling en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Tienray.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check daarom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tienray kan gemakkelijk via de pc. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Ees afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Tienray? Dat kan door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Tienray vergelijken Zonder moeite een gas en licht contract afsluiten & aanvragen