Gas en licht vergelijken Made Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas beïnvloedt je energierekening. Hierdoor loont het om na te gaan welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Made vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. Met behulp van de vergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Made [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf werkzaam rondom Drimmelen (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Made kan gelukkig wel bij één leverancier. Geholpen door de energievergelijker detecteer je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek energie vergelijken bij Eneco).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, wind, groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Made.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is genoeg bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE of Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie? In de kolommen hierna achterhaal je actuele top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren behoorlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 en €205. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Made vegelijken. In onderstaand schema zie je de nominale gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Made. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je het verwachte energieverbruik in de regio Drimmelen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €120,25 €132 €141,75
Tussenwoning €107,5 €141,5 €154 €164,75
Hoekwoning €132 €151,75 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €168,25 €182,5 €191,75
Landhuis €176,5 €199,25 €212,75 €224
Standaard €123,25 €146,5 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk zijn stroomproblemen heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Made? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie of Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijv. “niet alle radiatoren open zetten ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit zonder problemen door gebruik van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Op dit moment kan je profiteren van diverse verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Onder andere biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Drachten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan snel de goedkoopste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Beste recensies

Enkele Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Hiervoor lees je het klantcijfer en betrouwbare reviews van afnemers voor energiebedrijven Made.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Made kan simpelweg via internet. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Warffum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Made? Dat kan door een belang te nemen in groene energiebronnen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Made vergelijken Eenvoudig een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen