Gas en licht vergelijken Warffum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het slim om te achterhalen welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Warffum vergelijken? Voer je adres en geschatte verbruik in. Via onze tool kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Warffum [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier werkzaam rondom Eemsmond (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Warffum is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van de vergelijker vind jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over besparen bij Budget Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Warffum.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna bekijk je actuele veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren wel per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €105 en €185. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Warffum vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je mogelijke energiekosten voor diverse soorten woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Warffum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Eemsmond.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,5 €131,75 €140,5
Tussenwoning €109,5 €138,25 €152,75 €165
Hoekwoning €130,25 €150,75 €168,5 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €168,75 €184,5 €193,75
Vrijstaand €178,75 €197,75 €213 €224
Gemiddeld €121,25 €145,25 €160,75 €170,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is zo’n storing in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Warffum? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website zie je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit nu door het toepassen van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik is er keuzen uit interessante duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Nijega vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Groningen) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met 0groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Hiervoor kijk je naar het klantcijfer en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven Warffum.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Warffum kan direct door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn altijd gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Grave afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Warffum is ook mogelijk door te investeren in “groene” systemen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Warffum vergelijken Gemakkelijk een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten