Gas en licht vergelijken Ees Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het goed om te vergelijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Ees vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Geholpen door deze website kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ees [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van één verzamel contract. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Borger-Odoorn (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Ees kan gemakkelijk bij één leverancier. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Innova Energie aanbieding).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen uit EU, zon, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ees.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent of ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? Hierna tref jij actuele veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €75 tot €205. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de contract vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Ees vegelijken. Onderstaand tref je geschatte gas-licht kosten voor populaire woningtypes en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Ees. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €120,25 €132,25 €141,5
Tussenwoning €107 €138,25 €155 €164
Hoekwoning €132 €150 €169,25 €178,25
2 onder 1 kap €144,5 €168 €183,5 €191,25
Landhuis €178 €199,25 €213,25 €223
Doorsnee €124 €146,25 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ees? Of je nu klant bent bij Energieflex en MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Op deze website achterhaal jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “de oven efficiënt gebruiken ” en “Kies voor een hotfill-wasmachine.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je moeiteloos via onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op dit moment kan je profiteren van veel milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Warffum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Enkele mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen check je het klantcijfer en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven Ees.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer hierom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ees is onmiddellijk via de pc. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn altijd lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Oentsjerk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ees? Dat kan door een belang te nemen in verantwoorde installaties zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ees vergelijken Moeiteloos een gas en licht contract afsluiten & aanvragen