Gas en licht vergelijken Oentsjerk Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Oentsjerk vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in. Middels de gaslicht-vergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oentsjerk [Update juni 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Tytsjerksteradiel (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Oentsjerk doen de meesten bij één organisatie. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl tref jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check korting bij Essent).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen, grijs, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2023.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oentsjerk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is gepast bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2023

Kies jij voor NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? In de volgende lijst achterhaal jij diverse meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten variëren aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €115 en €220. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oentsjerk vegelijken. Hierna zie je mogelijke energiekosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oentsjerk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,75 €132 €142,75
Tussenwoning €108 €141,5 €152,75 €163,75
Hoekwoning €132 €149,25 €167,25 €178,75
2 onder 1 kap €145,25 €168,75 €184 €194,25
Vrijstaand €179,5 €198,25 €212,25 €224
Modaal €121,75 €144,75 €161,25 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n storing binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oentsjerk? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en/of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina tref je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit snel op basis van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit verschillende duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Grave vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas licht contracten met 0windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Steeds meer huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de totale beoordeling en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Oentsjerk.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oentsjerk werkt onmiddellijk via internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn soms goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan groter worden als je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Zwijndrecht afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oentsjerk? Doe dit door te gaan voor verantwoorde systemen zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oentsjerk vergelijken A la minute een licht en gas contract aanvragen en afsluiten