Gas en licht vergelijken Tiendeveen Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €325


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Vandaar loont het om te bekijken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Tiendeveen vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Op basis van de vergelijker kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tiendeveen [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de regio Hoogeveen (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Tiendeveen doen de meesten bij één organisatie. D.m.v. deze website achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over elektriciteit van HVC).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Tiendeveen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is voldoende bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent of ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? Hieronder achterhaal jij de huidige veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €115 tot €175. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Tiendeveen vegelijken. Onderstaand zie je mogelijke prijzen voor diverse type huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Tiendeveen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Hoogeveen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €120,75 €132 €141
Tussenwoning €108 €140 €153 €163
Hoekwoning €130,5 €152 €166,25 €176,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €182,5 €192,75
Vrijstaand €177,25 €199,75 €212,75 €224,5
Standaard €124,25 €145,75 €159,5 €169,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Tiendeveen? Dit is niet afhankelijk van Clean Energy en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder zie je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je nu met onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment bestaan er interessante milieuvriendelijke producten die op lage kosten draaien. Zoals pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Maastricht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan onmiddellijk de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten met o.a. windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar de totale beoordeling en recente beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Tiendeveen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Controleer dus jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele informatie over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tiendeveen is eenvoudig via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Eersel afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Tiendeveen? Dat kan door geld te steken in “groene” producten als biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Tiendeveen vergelijken Simpel een gas & licht contract aanvragen & afsluiten