Gas en licht vergelijken Eersel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor loont het om na te gaan welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Eersel vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruik in. Met behulp van de vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eersel [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Eersel (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Eersel kan gemakkelijk bij één partij. Met behulp van de energievergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Huismerk Energie aanbieding).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, wind, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Eersel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? Hierna bekijk jij de scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €90 – €220. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Eersel vegelijken. In de tabel detecteer je de nominale prijzen voor diverse type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Eersel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Eersel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €121,25 €131,75 €143,5
Tussenwoning €108,25 €138,5 €152,25 €165,25
Hoekwoning €130 €151,75 €168,25 €179,25
2 onder 1 kap €147,25 €168,75 €181,25 €193,75
Landhuis €177,25 €200 €212,5 €222,25
Doorsnee €121,5 €145,5 €159,5 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Eersel? Dit is niet afhankelijk van DELTA of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten beperken kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “kouder douchen ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit à la minute door gebruik van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. O.a. warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Wapserveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert nu de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Sommige consumenten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor lees je de totale beoordeling en nieuwe meningen van klanten voor energiebedrijven Eersel.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer daarom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eersel gaat simpelweg in een online omgeving. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oegstgeest afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Eersel kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Eersel vergelijken Makkelijk & snel een gas en elektra contract afsluiten en aanvragen