Gas en licht vergelijken Wapserveen Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Wapserveen vergelijken? Vul jouw locatie en ook geschatte verbruik in. Met behulp van de vergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wapserveen [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest essentiële aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Westerveld (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Wapserveen doe je wel bij één partij. Middels deze website achterhaal je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Gebruik de stappen hieronder (of check besparen bij Allure Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, zon, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wapserveen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is genoeg bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? In de kolommen hierna vind je de veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €75 – €175. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wapserveen vegelijken. In de tabel bekijk jij de gemiddelde tarieven voor verschillende type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Wapserveen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema vind je het verwachte energieverbruik in de regio Westerveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €121,75 €131 €140,75
Tussenwoning €109,5 €141 €154,5 €163,25
Hoekwoning €130,25 €149,25 €168,75 €176,75
2 onder 1 kap €145,25 €169 €182,25 €192,5
Vrijstaand €176,75 €197,5 €214,25 €224,5
Standaard €123,5 €146,25 €159,75 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Wapserveen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand ontdek je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “korter douchen ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je binnen no-time aan de hand van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag vind je velerlei “groene” energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In ons land zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Nijbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval eenvoudig de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Drenthe) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste beoordeling

Steeds meer consumenten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Hiervoor lees je de totale beoordeling en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Wapserveen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wapserveen gaat moeiteloos online. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. Het voordeel kan flink oplopen als je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Grashoek afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Wapserveen gebeurt ook door te investeren in duurzame oplossingen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Wapserveen vergelijken Snel online een gas en elektra contract aanvragen en afsluiten