Gas en licht vergelijken Grashoek Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gasverbruik heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden is het slim om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Grashoek vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verbruiksgegevens in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Grashoek [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Peel en Maas (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Grashoek kan gelukkig wel bij één maatschappij. Op basis van de vergelijker zie je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Coteq Netbeheer actietarief).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, groen uit NL, zon, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Grashoek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? Onderstaand achterhaal jij actuele vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen wel per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €115 tot €240. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Grashoek vegelijken. Onderstaand bekijk jij geschatte energiekosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Grashoek. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Peel en Maas.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €120,25 €132,75 €141,75
Tussenwoning €108,75 €140 €152,5 €165,25
Hoekwoning €131,75 €151,25 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €145,75 €169,75 €183,75 €194
Vrijstaand €177 €198 €213 €223,25
Modaal €122,5 €144,75 €158,25 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Grashoek? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie of Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder ontdek je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “wassen op 30 graden ” en “De gordijnen dicht doen.” Of neem een HR-ketel van Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat eenvoudig door gebruik van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op dit moment bestaan er velerlei duurzame producten die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Zeijerveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval gemakkelijk de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Enkele woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen lees je het klantcijfer en nieuwe meningen van afnemers voor energiebedrijven Grashoek.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Grashoek is à la minute via internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk lager dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden in het geval je meer gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Raalte afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Grashoek kan natuurlijk door geld te steken in “groene” oplossingen als zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Grashoek vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement aanvragen en afsluiten