Gas en licht vergelijken Thorn Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energierekening. Hierom is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Thorn vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij nu de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Thorn [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Maasgouw (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Thorn doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door deze website tref jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over elektriciteit van Greenchoice).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Thorn.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder bekijk je onze meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen behoorlijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €75 – €250. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Thorn vegelijken. In het schema hieronder vind je mogelijke energiekosten voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Thorn. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Maasgouw.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,75 €131,75 €142
Tussenwoning €108 €139,25 €152,5 €162,25
Hoekwoning €129,75 €150,25 €168,75 €176,75
2 onder 1 kap €144,75 €168,75 €181,25 €194,5
Landhuis €176,75 €199 €214 €221,5
Modaal €123,5 €144,25 €158,5 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Thorn? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en/of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De gevels isoleren.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat vlug via onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kun jij gebruik maken van meerdere duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Maasland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij vindt meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste klantervaring

Een deel van de woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Thorn.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Thorn kan meteen door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Eenum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Thorn? Doe dit door geld te steken in “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Thorn vergelijken Gemakkelijk een elektra & gas contract aanvragen + afsluiten