Gas en licht vergelijken Maasland Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het slim om na te gaan welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Maasland vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Maasland [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Midden-Delfland (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Maasland doe je wel bij één aanbieder. Via de vergelijker vind jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek energie vergelijken bij Clean Energy).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Maasland.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? In de volgende lijst bekijk je een aantal scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €95 tot €185. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan via de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Maasland vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij de gemiddelde gas-licht kosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Maasland. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Midden-Delfland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121 €130,5 €142
Tussenwoning €107,5 €138,75 €154,25 €163
Hoekwoning €132,5 €152,5 €168,75 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €168,75 €183,25 €191,75
Bungalow €179 €198,5 €214 €224,5
Standaard €122,75 €147,25 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaliter is een stroomprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Maasland? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice of Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je onmiddellijk middels onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig zijn er allerlei verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Doornspijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval meteen de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt moeiteloos de goedkoopste aanbieder (uit Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Goede recensies

Opvallend veel mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Hiervoor kijk je naar het cijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Maasland.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Maasland kan probleemloos via de pc. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wapenveld afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Maasland? Doe dit door te investeren in duurzame installaties als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Maasland vergelijken Snel een elektra en gas abonnement aanvragen + afsluiten