Gas en licht vergelijken Eenum Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Vandaar loont het om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Eenum vergelijken? Voer je adres plus verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eenum [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Loppersum (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Eenum is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Op basis van de vergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Fenor aanbieding).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (grijs, zon, groen uit EU, groen uit NL, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Eenum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, ENGIE? Onderstaand vind jij actuele veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen nogal per gezin. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €100 – €235. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Eenum vegelijken. In onderstaand schema achterhaal jij mogelijke kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Eenum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Loppersum.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €123,25 €132,25 €143
Tussenwoning €109,5 €140 €154,5 €163,5
Hoekwoning €130,75 €149,5 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €167,75 €183,25 €193,25
Bungalow €179,5 €200 €214,5 €221,25
Standaard €123,25 €144,75 €160,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Eenum? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond en Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat nu aan de hand van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig bestaan er veel groene producten die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Nederland zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Wapenveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval vlug de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste waardering

Een groeiend aantal Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de totale beoordeling en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Eenum.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Check altijd jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eenum kan à la minute in een online omgeving. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans gunstiger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden als je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Odoornerveen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Eenum gebeurt ook door te beleggen in “groene” producten zoals biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Eenum vergelijken Direct een elektra & gas abonnement afsluiten & aanvragen