Gas en licht vergelijken Odoornerveen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Hierom is het slim om te checken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Odoornerveen vergelijken? Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in. D.m.v. onze tool kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Odoornerveen [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Borger-Odoorn (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Odoornerveen kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van deze website bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over korting bij Eneco).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, co2 gecompenseerd, groen, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Odoornerveen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? In de volgende lijst ontdek je een aantal top energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €100 en €200. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Odoornerveen vegelijken. Onderstaand bekijk je de modale tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Odoornerveen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel zie je het geschatte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €120,5 €131,5 €143
Tussenwoning €106,75 €140,5 €155,5 €165
Hoekwoning €131,75 €149,75 €166,5 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €167,75 €183 €193
Vrijstaand €177,5 €197,75 €214,75 €223
Doorsnee €124,5 €146 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Odoornerveen? Dit is niet afhankelijk van Fenor of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder detecteer je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “korter douchen ” en “Sloffen dragen in huis.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Remeha of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit probleemloos door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment zijn er meerdere groene systemen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Graft vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan zeker het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Veel woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Odoornerveen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele informatie over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Odoornerveen is binnen no-time in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk scherper dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zwartsluis afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Odoornerveen? Doe dit door te beleggen in duurzame producten zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Odoornerveen vergelijken Direct een elektra & gas contract afsluiten & aanvragen