Gas en licht vergelijken Zwartsluis Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het goed om te checken welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Zwartsluis vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in. Door middel van de energievergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwartsluis [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de belangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Zwartewaterland (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Zwartsluis kan gelukkig wel bij één leverancier. Door middel van deze website bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over stroom en gas van Budget Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, zon, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zwartsluis.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna achterhaal jij de huidige veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €100 en €210. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zwartsluis vegelijken. Onderstaand zie je mogelijke kosten voor enkele klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Zwartsluis. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Zwartewaterland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €122,25 €130,75 €141
Tussenwoning €107 €140,25 €153,25 €163,5
Hoekwoning €130,5 €151,75 €169 €177,75
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €181,25 €191,5
Bungalow €178,75 €199,75 €215,5 €223,75
Gemiddeld €124,25 €147,5 €160,75 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Gebruikelijk is zo’n storing in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Zwartsluis? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Intergas of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij snel middels ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig vind je allerlei verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Putten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan vandaag nog de meest voordelig maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer hiervoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Meer en meer woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Zwartsluis.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Controleer hierom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwartsluis is direct via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn aanzienlijk voordeliger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen groter worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Hulten afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zwartsluis kan natuurlijk door geld te steken in duurzame systemen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zo draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Zwartsluis vergelijken Probleemloos een gas en elektra abonnement aanvragen + afsluiten