Gas en licht vergelijken Tholen Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. À la minute gas en licht leveranciers in Tholen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je nu de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tholen [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Tholen (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Tholen doen de meesten bij één maatschappij. Dankzij de gaslicht-vergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Volg het 7-stappen model (of bezoek elektriciteit van Fenor).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen uit NL, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Tholen.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? Hierna detecteer je een aantal kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen nogal per huishouden. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €95 en €235. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Tholen vegelijken. Hierna detecteer je mogelijke kosten voor enkele type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Tholen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Tholen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €120,5 €133,5 €141,25
Tussenwoning €107,25 €139,25 €154,75 €163,75
Hoekwoning €131,5 €151 €167,75 €179,25
2 onder 1 kap €147,25 €167,25 €183,25 €191,75
Landhuis €177 €199,75 €214,25 €221,75
Doorsnee €122 €146,5 €158,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een stroomprobleem in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Tholen? Of je nu stroom afneemt bij Engie en Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota verminderen is te doen op diverse manieren. Bijgaand tref jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit direct door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment is er keuzen uit allerlei groene installaties die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In ons land zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Maashees vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Zeeland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Steeds meer woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je het cijfer en recente meningen van klanten voor energiebedrijven Tholen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check eerst de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tholen kan probleemloos online. Men kan kiezen uit B2B contracten. De prijzen worden omschreven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van je privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Eenrum afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Tholen gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” installaties zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Tholen vergelijken Gemakkelijk een gas en licht contract afsluiten & aanvragen