Gas en licht vergelijken Maashees Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Hierom is het geen gek idee om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Maashees vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Maashees [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Boxmeer (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Maashees is gewoon mogelijk bij één leverancier. Door gebruik te maken van deze website tref je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie vergelijken bij Budget Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, groen uit EU, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Maashees.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco of Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Onderstaand tref je actuele populaire pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €100 en €235. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Maashees vegelijken. Hierna achterhaal je de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Maashees. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Boxmeer.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €121,75 €133,5 €141,75
Tussenwoning €109,5 €138,25 €152,25 €162,25
Hoekwoning €131 €151,25 €169,5 €176,75
2 onder 1 kap €147 €169 €183,5 €193,25
Vrijstaand €178,25 €200,25 €212,75 €222,75
Standaard €121,75 €145 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel komt dit door de netbeheerder (als. Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Doorgaans is een stroomprobleem binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Maashees? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna tref jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Radiatorfolie gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat snel d.m.v. onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kun jij gebruik maken van diverse verantwoorde systemen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Doornenburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan eenvoudig de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan zeker de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste beoordeling

Sommige contractanten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Maashees.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Maashees gaat moeiteloos door het internet. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn aanzienlijk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan groter worden als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wanssum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Maashees gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde installaties zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Maashees vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten