Gas en licht vergelijken Wanssum Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Wanssum vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Middels onze tool kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wanssum [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf actief in de buurt van Venray (denk hierbij aan Evides). Gas en licht afsluiten in Wanssum kan gemakkelijk bij één bedrijf. Via onze tool detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstapbonus RENDO Netwerken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Wanssum.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom volstaat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand bekijk jij diverse kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen aanmerkelijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €105 – €205. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wanssum vegelijken. Hieronder bekijk je de modale tarieven voor veel voorkomende woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Wanssum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Venray.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €121,5 €130,75 €143,5
Tussenwoning €109 €139,25 €152,5 €163,5
Hoekwoning €131,25 €150,75 €166,25 €179,25
2 onder 1 kap €144,5 €168,25 €184,25 €193,5
Villa €178,25 €198,5 €215,25 €223,5
Standaard €124,5 €146 €158,75 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wanssum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Fenor of Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat regel je ogenblikkelijk met ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment vind je diverse groene energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Op dit moment zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Nigtevecht vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende reviews

Opvallend veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om hier achter te komen raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wanssum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Check om die reden de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wanssum werkt eenvoudig in een online omgeving. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Grafhorst afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wanssum? Doe dit door een belang te nemen in groene oplossingen als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Wanssum vergelijken Zonder moeite een licht & gas abonnement aanvragen & afsluiten