Gas en licht vergelijken Nigtevecht Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energiekosten. Hierdoor is het goed om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Meteen gas en licht leveranciers in Nigtevecht vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruik in. Geholpen door onze tool kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nigtevecht [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de belangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Stichtse Vecht (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Nigtevecht doen de meesten bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over aanbiedingen van Qwint).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, wind, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nigtevecht.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? Hieronder bekijk je de veel gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €95 en €240. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Nigtevecht vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je de gemiddelde prijzen voor populaire type huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nigtevecht. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Stichtse Vecht.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €120,5 €131,5 €140,5
Tussenwoning €106,75 €141,25 €155,25 €163,25
Hoekwoning €131,75 €149,25 €169 €178
2 onder 1 kap €144,75 €170,25 €184,5 €194
Villa €177,75 €198,25 €212,75 €223,25
Standaard €123,75 €145,5 €161 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Doorgaans is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nigtevecht? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Hierna vind jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “haal opladers uit het stopcontact ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij vlug door het toepassen van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Tegenwoordig vind je velerlei verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Gastel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Opvallend veel contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en recentelijke recensies van afnemers voor energiebedrijven Nigtevecht.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Analyseer altijd de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nigtevecht kan meteen door het internet. Er is een heel scala aan B2B contracten. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn altijd gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zegge afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nigtevecht kan natuurlijk door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Nigtevecht vergelijken Moeiteloos een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten