Gas en licht vergelijken Eenrum Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energienota. Daarom is het verstandig om te analyseren welke energieleverancier het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Eenrum vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Via de vergelijker kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eenrum [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving De Marne (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Eenrum doe je wel bij één leverancier. Dankzij gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek Essent aanbieding).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Eenrum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij NLE, Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice of Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio? Hierna tref jij de huidige top gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €105 tot €185. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Eenrum vegelijken. Hieronder tref jij de modale gas-licht kosten voor diverse woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eenrum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio De Marne.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,25 €121,75 €131,75 €142,75
Tussenwoning €106,5 €141 €154 €164
Hoekwoning €131,25 €151,75 €168 €177
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €181,75 €192,5
Bungalow €177,25 €199,5 €215,5 €221,5
Modaal €123 €146,5 €159,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Normaliter is zo’n storing in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Eenrum? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, Nefit, Intergas of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij meteen door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van interessante duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Wanssum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Groningen) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas met o.a. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Steeds meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het eindcijfer en actuele beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Eenrum.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Check dus de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eenrum werkt à la minute via internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk goedkoperdan die voor consumenten. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Odoorn afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Eenrum is ook mogelijk door te gaan voor duurzame systemen zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Eenrum vergelijken Gemakkelijk een elektra & gas contract aanvragen + afsluiten