Gas en licht vergelijken Odoorn Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energienota. Om die reden is het goed om te checken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Odoorn vergelijken? Voer je adres plus verbruiksgegevens in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Odoorn [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Borger-Odoorn (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Odoorn kan gelukkig wel bij één partij. Met behulp van deze website detecteer je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk korting bij E.ON).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, grijs, groen, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Odoorn.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand bekijk jij onze meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanmerkelijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €95 – €195. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Odoorn vegelijken. In onderstaand schema tref jij de modale energiekosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Odoorn. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,5 €131,75 €142,5
Tussenwoning €108,5 €139,25 €154,5 €164
Hoekwoning €131 €150,25 €168,25 €176,25
2 onder 1 kap €147,25 €168,5 €182,5 €191,5
Vrijstaand €178 €197,25 €215,25 €223,25
Standaard €121,25 €146,5 €159,75 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Odoorn? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en Powerpeers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna detecteer je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij meteen via onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je interessante groene installaties die op lage kosten draaien. Onder andere biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Grafhorst vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker als bron “duurzame energie”. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van 0windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Een deel van de consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en de laatste meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Odoorn.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Odoorn is probleemloos in een online omgeving. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Zwartewaal afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Odoorn kan natuurlijk door te gaan voor groene installaties zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Odoorn vergelijken Snel een gas & stroom abonnement afsluiten en aanvragen