Gas en licht vergelijken Termunterzijl Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het verstookte gas heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het slim om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Termunterzijl vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Termunterzijl [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Delfzijl (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Termunterzijl is gewoon mogelijk bij één partij. Op basis van de energievergelijker bekijk jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het 7-stappen model (of bezoek elektriciteit van Anode Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Termunterzijl.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent of ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers? Onderstaand ontdek je actuele veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren behoorlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €115 – €205. Meteen de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Termunterzijl vegelijken. In onderstaand schema ontdek je aannemelijke tarieven voor populaire klasse woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Termunterzijl. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Delfzijl.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €121,75 €131,75 €140,5
Tussenwoning €107,25 €139,5 €154,5 €165
Hoekwoning €132 €151,5 €168 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €169,5 €181,75 €193,25
Vrijstaand €177,75 €200,25 €213,25 €224
Doorsnee €122,5 €147,25 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Termunterzijl? Of je nu klant bent bij Anode Energie en Vattenfall: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hierna achterhaal jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Zoals “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Atag, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat nu middels onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je verschillende duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In ons land zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Lytsewierrum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan snel de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt vlug de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Opvallend veel huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en transparantie is onmisbaar. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Termunterzijl.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Controleer dus de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Termunterzijl kan ogenblikkelijk online. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans lager dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ede afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Termunterzijl? Doe dit door geld te steken in “groene” energiebronnen zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Termunterzijl vergelijken Direct een licht en gas contract afsluiten & aanvragen