Gas en licht vergelijken Lytsewierrum Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te zien welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Vlug gas en licht leveranciers in Lytsewierrum vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Door middel van deze website kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lytsewierrum [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Littenseradiel (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Lytsewierrum kan gelukkig wel bij één organisatie. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl tref jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Volg de stappen hieronder (of check overstappen naar Liander).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, grijs, groen, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Lytsewierrum.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? In de kolommen hierna vind je onze top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €120 tot €175. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lytsewierrum vegelijken. Hierna ontdek je aannemelijke energiekosten voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Lytsewierrum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €123 €130,25 €140,5
Tussenwoning €109,25 €138,75 €154 €165
Hoekwoning €131,25 €149,5 €169,5 €178
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €181,5 €194,5
Bungalow €176,5 €199 €213 €221,5
Gemiddeld €124,5 €147,25 €160,5 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Lytsewierrum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en/of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand vind jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “gebruik niet de standby modus ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij zonder problemen middels onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er verschillende verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Doetinchem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas licht contracten met bronnen als groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en recente beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Lytsewierrum.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Controleer eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lytsewierrum werkt eenvoudig via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn een stuk betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden wanneer je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wachtum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Lytsewierrum is ook mogelijk door te kiezen voor groene installaties als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op deze manier draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Lytsewierrum vergelijken A la minute een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten