Gas en licht vergelijken Doetinchem Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het slim om te achterhalen welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Doetinchem vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Doetinchem [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één compleet abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Doetinchem (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Doetinchem doen de meesten bij één organisatie. Middels de gaslicht-vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek Noordelijk Lokaal Duurzaam 3 jaar contract juli 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (zon, grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Doetinchem.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van NLE, Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? In de opsomming tref je actuele scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanmerkelijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €95 – €180. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Doetinchem vegelijken. In de tabel achterhaal jij de gemiddelde gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Doetinchem. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder tref je het verwachte energieverbruik in de regio Doetinchem.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,5 €132,25 €140,5
Tussenwoning €106,5 €138,75 €153,5 €164,5
Hoekwoning €131,25 €150,75 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €145,75 €170,25 €183,75 €193,75
Vrijstaand €179,5 €198,25 €213,25 €222,25
Standaard €122 €147,5 €161 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (als. Enduris). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Doetinchem? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder detecteer je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “nemen van ledverlichting ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat snel met onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kan je profiteren van interessante duurzame producten die goedkoop verwarmen. Onder andere zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In ons land vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Vilsteren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan snel de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een groeiend aantal mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Doetinchem.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Doetinchem gaat direct in een online omgeving. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn aanzienlijk scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen als je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Nieuwkuijk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Doetinchem? Dat kan door te investeren in verantwoorde systemen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Doetinchem vergelijken Simpel een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten