Gas en licht vergelijken Ter Apel Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas zie je terug in jouw energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Ter Apel vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ter Apel [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf in de regio Vlagtwedde (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Ter Apel doe je wel bij één organisatie. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek gas van Vrijopnaam).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, wind, groen, zon, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Ter Apel.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Greenchoice of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Hierna bekijk jij de huidige top energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren nogal per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €80 tot €235. Vlug de gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Ter Apel vegelijken. Hierna tref jij de modale energiekosten voor diverse type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ter Apel. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Vlagtwedde.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €122,75 €130,5 €141
Tussenwoning €107,75 €140,25 €155 €165
Hoekwoning €131 €150,75 €167,75 €176,75
2 onder 1 kap €144,5 €170,25 €182,25 €194
Villa €178,5 €199 €215,5 €223,25
Gemiddeld €123 €147 €159,75 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ter Apel? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “korter douchen ” en “De gordijnen dicht doen.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat regel je onmiddellijk d.m.v. ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig bestaan er aantrekkelijke “groene” installaties die op lage kosten draaien. Onder andere zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Luddeweer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft onmiddellijk de goedkoopste aanbieder (die levert in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste reviews

Meer en meer mensen hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en transparantie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Ter Apel.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk daarom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ter Apel kan eenvoudig door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Easterein afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ter Apel kan natuurlijk door geld te steken in milieuvriendelijke energiebronnen als biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Ter Apel vergelijken Simpel een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten