Gas en licht vergelijken Luddeweer Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het slim om te zien welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Luddeweer vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Geholpen door de vergelijker kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Luddeweer [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest fundamentele aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Slochteren (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Luddeweer is gewoon mogelijk bij één partij. Op basis van onze tool vind je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek overstappen naar NLE).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Luddeweer.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna tref je diverse kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €75 tot €155. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Luddeweer vegelijken. Via de volgende tabel tref je de doorsnee tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Luddeweer. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Slochteren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €122,75 €133 €140,5
Tussenwoning €108,25 €139 €155 €165
Hoekwoning €131,75 €151 €167,5 €177
2 onder 1 kap €147 €169,5 €183,75 €193,75
Villa €178,75 €199,25 €215,5 €224,5
Standaard €122,25 €146,5 €158,75 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Luddeweer? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie en Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina tref je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Zoals “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “De koelkast uitzetten als je op vakantie gaat.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je vlug d.m.v. onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag zijn er meerdere milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. O.a. infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Dieverbrug vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval moeiteloos de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald snel de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Opvallend veel woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en recente recensies van afnemers voor energiebedrijven Luddeweer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra details over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Luddeweer kan zonder problemen door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Wanswerd afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Luddeweer kan natuurlijk door te kiezen voor “groene” producten zoals biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Luddeweer vergelijken Simpel een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten