Gas en licht vergelijken Easterein Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te vergelijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Easterein vergelijken? Vul jouw locatie en ook energieverbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Easterein [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één verzamel contract. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Littenseradiel (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Easterein kan gelukkig wel bij één bedrijf. Middels gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de stappen hieronder (of check Vandebron variabel tarief).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Easterein.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de opsomming vind jij de veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen flink per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €100 tot €195. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Easterein vegelijken. In de tabel zie je de modale kosten voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Easterein. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand vind je het verwachte energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122,75 €131,75 €143,25
Tussenwoning €107,25 €138,5 €154,25 €164
Hoekwoning €130 €149,75 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €144,75 €168,25 €183 €191,5
Villa €179 €199,5 €214 €224,5
Standaard €124,25 €145,25 €161,5 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Easterein? Of je nu klant bent bij Clean Energy en/of Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder tref je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Een waterbesparende douchekop gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je snel aan de hand van onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke installaties die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Tegenwoordig zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Wanswerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval meteen de scherpste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft direct de goedkoopste leverancier (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Steeds meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor check je het cijfer en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Easterein.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Easterein gaat simpelweg in een online omgeving. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans lager dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Noordlaren afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Easterein? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke systemen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Easterein vergelijken Snel een licht en gas contract afsluiten & aanvragen