Gas en licht vergelijken Noordlaren Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas heeft veel invloed op je energierekening. Daarom is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Noordlaren vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Dankzij deze website kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Noordlaren [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Haren (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Noordlaren kan gemakkelijk bij één bedrijf. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl zie je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie van Powerpeers).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, wind, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Noordlaren.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de volgende lijst detecteer je onze veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €75 tot €200. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Noordlaren vegelijken. In de tabel vind jij de nominale prijzen voor enkele type huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Noordlaren. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Haren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €120,5 €133,25 €142,5
Tussenwoning €106,5 €141,25 €154,5 €162,25
Hoekwoning €129,75 €150 €166,25 €178,75
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €181,75 €193,25
Landhuis €177,25 €198,25 €213,25 €221,75
Standaard €123,75 €145,25 €159,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. In de regel is een stroomprobleem in no-time gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Noordlaren? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON of NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan op verschillende manieren. Op deze pagina zie je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of neem een HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij à la minute middels onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van diverse verantwoorde oplossingen die goedkoop verwarmen. Onder andere zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Giethoorn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan snel de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Een groeiend aantal huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het cijfer en betrouwbare comments van afnemers voor energiebedrijven Noordlaren.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Noordlaren kan à la minute online. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn aanzienlijk scherper dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen wanneer je een boel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Zuidland afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Noordlaren? Doe dit door te beleggen in “groene” energiebronnen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Noordlaren vergelijken Simpel een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen