Gas en licht vergelijken Tegelen Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gasverbruik beïnvloedt jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te achterhalen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Tegelen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van deze website kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tegelen [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Venlo (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Tegelen doe je wel bij één partij. Middels de energievergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek gas van Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, groen, groen uit NL, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Tegelen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de opsomming vind jij de vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €75 – €185. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Tegelen vegelijken. Hieronder vind jij de modale gas-licht kosten voor verschillende soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Tegelen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Venlo.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122,5 €131,75 €142,5
Tussenwoning €108,25 €139,75 €153,5 €165
Hoekwoning €130,25 €150,5 €168 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €169,25 €184,5 €191,25
Landhuis €177,75 €198,5 €213 €222,5
Gemiddeld €124,5 €144,75 €158,25 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Cogas). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Tegelen? Of je nu stroom afneemt bij Allure Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand vind je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat ogenblikkelijk door middel van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Tegenwoordig is er keuzen uit velerlei “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Loppersum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt eenvoudig de goedkoopste maatschappij (die werken in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten met o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Een deel van de woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Tegelen.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tegelen kan moeiteloos door het internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Duizel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Tegelen kan natuurlijk door te investeren in duurzame oplossingen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Tegelen vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten