Gas en licht vergelijken Duizel Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het verstookte gas zie je terug in jouw energierekening. Daarom loont het om na te gaan welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Duizel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Duizel [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Eersel (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Duizel kan gelukkig wel bij één organisatie. Op basis van de gaslicht-vergelijker tref je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Powerpeers variabel tarief).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit EU, groen, wind, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Duizel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco, NLE of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? In de opsomming bekijk jij actuele kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen nogal per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €105 tot €150. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Duizel vegelijken. Onderstaand zie je geschatte kosten voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Duizel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Eersel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €122,25 €131,75 €141,75
Tussenwoning €109,25 €139,25 €155 €163,5
Hoekwoning €132,25 €149,75 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €146,25 €168 €183,5 €191,75
Vrijstaand €178,75 €197,5 €212,75 €223,5
Doorsnee €122,5 €146 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (denk aan Westland Infra). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Meestal zijn stroomproblemen binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Duizel? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of Qurrent: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “De verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij zonder problemen via onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van veel duurzame installaties die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Vrouwenparochie vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval onmiddellijk de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt vandaag nog de goedkoopste leverancier (die werken in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste klantervaring

Een deel van de Nederlanders willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om hier achter te komen lees je het cijfer en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Duizel.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk om die reden jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Duizel gaat onmiddellijk online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn vaak voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan hoger worden zodra je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Noordeloos afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Duizel gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Duizel vergelijken Gemakkelijk een licht & gas contract afsluiten en aanvragen