Gas en licht vergelijken Loppersum Direct leveranciers vergelijken en bespaar €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het goed om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Loppersum vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. D.m.v. de vergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Loppersum [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één compleet abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Loppersum (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Loppersum kan gemakkelijk bij één partij. Geholpen door deze website vind jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen naar Huismerk Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, grijs, groen uit NL, groen, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Loppersum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket volstaat in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio? In de opsomming achterhaal je een aantal vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanzienlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €90 tot €165. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Loppersum vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de gemiddelde kosten voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Loppersum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel zie je het verwachte energieverbruik in de regio Loppersum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €123,25 €130,75 €141,5
Tussenwoning €108 €141,5 €153,25 €164,75
Hoekwoning €131,25 €150,25 €168 €179
2 onder 1 kap €145,75 €169,75 €183 €193,75
Bungalow €179,5 €198,75 €214 €221,25
Modaal €123,25 €147,25 €161,5 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (zoals Liander). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In de regel is een stroomprobleem heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Loppersum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “apparaten uitschakelen ” en “Rolluiken gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je gemakkelijk aan de hand van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik bestaan er diverse milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Diepenheim vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies dan onmiddellijk de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je spot ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan zeker de “duurzame energie” bron. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Veel mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Hiervoor kijk je naar het eindcijfer en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Loppersum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Loppersum is snel online. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans lager dan het tarief voor de normale consument. De korting kan flink oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Vrouwenparochie afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Loppersum gebeurt ook door te investeren in duurzame energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Loppersum vergelijken Direct een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen