Gas en licht vergelijken Stuifzand Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Om die reden loont het om te analyseren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Stuifzand vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruik in. Via onze tool kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stuifzand [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Midden-Drenthe (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Stuifzand kan gelukkig wel bij één leverancier. Op basis van de energievergelijker bekijk je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk gas van De Vastelastenbond).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen, grijs, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Stuifzand.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Hierna achterhaal je onze scherpe energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €100 en €245. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Stuifzand vegelijken. Hieronder detecteer je de gemiddelde kosten voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Stuifzand. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121,75 €133 €140,5
Tussenwoning €109,25 €141 €152,5 €164,5
Hoekwoning €130 €152,25 €166,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €169,5 €183 €192,25
Landhuis €176,5 €200,25 €215,25 €221,5
Standaard €122,25 €147,25 €159,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Stuifzand? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website ontdek je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Zo min mogelijk een elektrische kachel gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat moeiteloos aan de hand van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Vandaag de dag vind je velerlei “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Zoals zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Lith vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan meteen de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je treft nu de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen met onder andere groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende klantervaring

Veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en betrouwbare beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Stuifzand.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Check daarom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stuifzand werkt probleemloos online. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Drieborg afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Stuifzand? Doe dit door te gaan voor “groene” oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Stuifzand vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten