Gas en licht vergelijken Drieborg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Drieborg vergelijken? Voer je adres plus verbruik in. Via onze tool kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Drieborg [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Oldambt (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Drieborg doe je wel bij één bedrijf. Aan de hand van deze website bekijk jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het 7-stappen model (of bezoek Clean Energy variabel tarief).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, groen uit NL, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Drieborg.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom regel je via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de kolommen hierna ontdek je de kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota varieert tussen €90 – €220. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Drieborg vegelijken. In de tabel tref je de gemiddelde kosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Drieborg. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oldambt.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,75 €130,25 €143
Tussenwoning €106,25 €138,75 €152,5 €163,5
Hoekwoning €130 €151,5 €169,5 €178,25
2 onder 1 kap €144,25 €170,5 €181,5 €193
Vrijstaand €177 €199 €213 €222,5
Gemiddeld €123,25 €144,25 €159,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Westland Infra). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gewoonlijk zijn stroomproblemen in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Drieborg? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energielasten beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand bekijk je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “kouder douchen ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat snel via onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er allerlei groene producten die op lage kosten draaien. Zoals warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Vollenhove vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vlug de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ziet à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met o.a. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste klantervaring

Enkele huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Drieborg.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Drieborg is ogenblikkelijk door het internet. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden zodra je meer gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Nijetrijne afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Drieborg is ook mogelijk door te beleggen in duurzame energiebronnen als pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Hierdoor draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Drieborg vergelijken Zonder moeite een licht en gas contract afsluiten + aanvragen