Gas en licht vergelijken Vollenhove Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gasverbruik heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het goed om te vergelijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Vollenhove vergelijken? Vul jouw locatie & verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vollenhove [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Steenwijkerland (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Vollenhove doen de meesten bij één aanbieder. Door middel van de gaslicht-vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over welkomstpremie Vandebron).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Vollenhove.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is genoeg bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie of Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de opsomming tref je actuele populaire gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €90 tot €175. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vollenhove vegelijken. Hierna tref je geschatte prijzen voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Vollenhove. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,75 €133,5 €143,25
Tussenwoning €109,25 €141,25 €154,75 €162,75
Hoekwoning €131 €149,25 €168,25 €176,25
2 onder 1 kap €147 €169,5 €183 €191,25
Bungalow €177,75 €197,75 €215,5 €221,5
Modaal €122,5 €144,25 €161,5 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enduris). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Vollenhove? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en/of NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand bekijk je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “korter douchen ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit eenvoudig d.m.v. onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik bestaan er allerlei milieuvriendelijke systemen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Nieuw Annerveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies dan vlug de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je vindt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van o.a. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Opvallend veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om hier achter te komen kijk je naar de totale beoordeling en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Vollenhove.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vollenhove kan snel in een online omgeving. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig gunstiger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Geeuwenbrug afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vollenhove kan natuurlijk door te kiezen voor verantwoorde installaties zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Vollenhove vergelijken Vandaag nog een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen