Gas en licht vergelijken Nieuw Annerveen Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het geen gek idee om te zien welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Nieuw Annerveen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw Annerveen [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Aa en Hunze (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Nieuw Annerveen kan gelukkig wel bij één organisatie. Door middel van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie via MAIN Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen uit NL, groen, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nieuw Annerveen.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Onderstaand ontdek je de huidige veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen enorm per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €95 tot €235. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze vergelijker / tools. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nieuw Annerveen vegelijken. In de tabel tref jij geschatte prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw Annerveen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €122,25 €130,25 €140,75
Tussenwoning €109 €141,5 €152,75 €164
Hoekwoning €130,25 €150,25 €167,5 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €169,5 €183,25 €193
Vrijstaand €176,5 €197,75 €213,5 €222,5
Doorsnee €122,25 €145,75 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Nieuw Annerveen? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “korter douchen ” en “Spouwmuren isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Remeha, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je onmiddellijk door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Ewijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan vandaag nog de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom met onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste beoordeling

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en actuele reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Nieuw Annerveen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer dus het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve details met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw Annerveen kan meteen via de pc. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn een stuk lager dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden wanneer je meer gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Witteveen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nieuw Annerveen gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde producten zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Nieuw Annerveen vergelijken Simpel een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen