Gas en licht vergelijken Nijetrijne Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het goed om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vlug gas en licht leveranciers in Nijetrijne vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijetrijne [Update februari 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Weststellingwerf (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Nijetrijne doe je wel bij één leverancier. Dankzij de energievergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over aanbiedingen van Cogas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, wind, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nijetrijne.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? Onderstaand zie je onze vaak gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanmerkelijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €90 tot €235. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nijetrijne vegelijken. In onderstaand schema zie je aannemelijke prijzen voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nijetrijne. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,5 €130,75 €143
Tussenwoning €107,5 €140 €155,25 €163
Hoekwoning €129,25 €151,75 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €147 €169 €183 €192,5
Villa €179,5 €199,75 €215,25 €223,25
Standaard €123,75 €144,25 €160 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Nijetrijne? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie of HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna ontdek je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. O.a. “de verwarming omlaag doen ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat probleemloos d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Heden ten dage vind je allerlei duurzame energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Geeuwenbrug vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan vandaag nog de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en nieuwe reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Nijetrijne.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk hierom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijetrijne gaat simpelweg via internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn soms betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden zodra je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zevenbergen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Nijetrijne is ook mogelijk door te investeren in “groene” producten zoals biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Nijetrijne vergelijken Moeiteloos een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten