Gas en licht vergelijken Lith Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierom loont het om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Lith vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Dankzij de vergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lith [Update september 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Oss (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Lith kan gemakkelijk bij één leverancier. Door middel van onze tool tref je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Volg het 7-stappen model (of bezoek Enduris voor gas en stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Lith.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent, Eneco of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent? In de opsomming ontdek je actuele meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €110 – €150. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Lith vegelijken. Hieronder tref je de modale gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lith. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oss.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €121,5 €131,25 €143,25
Tussenwoning €108,5 €138,5 €155 €164,25
Hoekwoning €129,5 €151,5 €166,5 €179,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €184,25 €193,25
Vrijstaand €179,5 €197,25 €215,5 €224,25
Doorsnee €123,25 €144,5 €161,5 €168,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Meestal is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Lith? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijv. “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit moeiteloos door het toepassen van onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame installaties die goedkoop verwarmen. O.a. zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Delwijnen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval probleemloos de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert snel de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met bijv. zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Steeds meer mensen hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Lith.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lith kan onmiddellijk online. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn soms scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen in het geval je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Vollenhove afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lith is ook mogelijk door te beleggen in groene installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Lith vergelijken Simpel een elektra & gas abonnement aanvragen & afsluiten