Gas en licht vergelijken Stroobos Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas heeft veel invloed op je energierekening. Vandaar is het verstandig om te controleren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Stroobos vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Op basis van de vergelijker kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stroobos [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Achtkarspelen (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Stroobos kan gemakkelijk bij één partij. Geholpen door de gaslicht-vergelijker tref jij de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de stappen hieronder (of check gas van Clean Energy).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, grijs, zon, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Stroobos.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall of ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie? Onderstaand achterhaal je onze veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energierekening varieert tussen €90 en €195. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Stroobos vegelijken. Onderstaand vind je de doorsnee prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Stroobos. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Achtkarspelen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121,25 €132,75 €141,75
Tussenwoning €107,5 €141,25 €152,5 €162,5
Hoekwoning €129,25 €150 €169,5 €179
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €183 €194,5
Villa €179 €198,5 €212,25 €224,25
Modaal €124 €146,5 €161 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Stroobos? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON en/of Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Zoals “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je snel op basis van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er veel milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf is het beste? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Lisserbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan onmiddellijk de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt snel de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan de optie “duurzame energie”. Of wil jij gas licht contracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Steeds meer mensen hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het eindcijfer en recentelijke reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Stroobos.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende advies over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stroobos kan binnen no-time door het internet. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn aanzienlijk lager vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Driebergen-Rijsenburg afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Stroobos? Dat kan door te beleggen in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Stroobos vergelijken Direct een licht & gas abonnement afsluiten en aanvragen