Gas en licht vergelijken Driebergen-Rijsenburg Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het gas heeft veel invloed op de energienota. Daarom is het goed om te vergelijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Driebergen-Rijsenburg vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Middels deze website kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Driebergen-Rijsenburg [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Utrechtse Heuvelrug (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Driebergen-Rijsenburg is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Op basis van deze website vind je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Budget Energie variabel tarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, zon, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Driebergen-Rijsenburg.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand zie je de huidige veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanzienlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €115 – €165. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Driebergen-Rijsenburg vegelijken. Hieronder achterhaal je mogelijke prijzen voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Driebergen-Rijsenburg. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Utrechtse Heuvelrug.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €123,25 €130,75 €140,25
Tussenwoning €106,5 €141,5 €155 €164
Hoekwoning €130,25 €151,75 €168 €179
2 onder 1 kap €147 €167,75 €182 €194,5
Villa €179 €199,75 €213 €221,5
Modaal €124,5 €146,75 €159,25 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (denk aan Endinet Groep). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Driebergen-Rijsenburg? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en/of Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand tref je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Neem een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat onmiddellijk door gebruik van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van meerdere groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Volkel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan zonder problemen de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Utrecht) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Een deel van de consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en nieuwe comments van klanten voor energiebedrijven Driebergen-Rijsenburg.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Driebergen-Rijsenburg werkt direct online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn aanzienlijk lager dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een deel van het privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Nijensleek afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Driebergen-Rijsenburg is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Driebergen-Rijsenburg vergelijken Moeiteloos een gas & licht contract afsluiten + aanvragen