Gas en licht vergelijken Nijensleek Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Daarom loont het om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Nijensleek vergelijken? Geef je woongegevens + energieverbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nijensleek [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Westerveld (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Nijensleek is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Door gebruik te maken van deze website ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over aanbiedingen van RENDO Netwerken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nijensleek.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de opsomming achterhaal je de meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen flink per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €115 tot €180. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Nijensleek vegelijken. In de tabel ontdek je de nominale energiekosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Nijensleek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Westerveld.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,5 €131 €142,25
Tussenwoning €107,25 €140,25 €154,5 €163,5
Hoekwoning €130,25 €152,5 €168,25 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €169,25 €183,25 €191,75
Villa €178 €198,75 €215 €224,5
Standaard €123,75 €145,25 €158,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel verholpen. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nijensleek? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website zie je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Nefit, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat meteen door middel van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Tegenwoordig bestaan er velerlei groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Geesteren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval vlug de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas + stroom pakketten met o.a. windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Een deel van de huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het eindcijfer en recentelijke meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Nijensleek.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer om die reden jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nijensleek is moeiteloos door het internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Zevenaar afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nijensleek gebeurt ook door te kiezen voor milieuvriendelijke producten als pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Nijensleek vergelijken Direct een stroom en gas contract aanvragen & afsluiten