Gas en licht vergelijken Lisserbroek Vergelijk alle leveranciers en bespaar €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Lisserbroek vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Met behulp van de energievergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lisserbroek [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest vitale aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Haarlemmermeer (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Lisserbroek doe je wel bij één maatschappij. Middels de energievergelijker achterhaal je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de stappen hieronder (of check Stedin voor gas en stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lisserbroek.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Essent, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna bekijk jij de huidige populaire energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €80 tot €220. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Lisserbroek vegelijken. Hierna bekijk jij de modale energiekosten voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lisserbroek. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Haarlemmermeer.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €123 €131,75 €143
Tussenwoning €108,5 €138,25 €153 €162,5
Hoekwoning €130,25 €152 €167,25 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €170,25 €184,5 €192
Bungalow €179 €197,5 €214,5 €222,5
Doorsnee €121,75 €146,25 €160,25 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Lisserbroek? Of je nu klant bent bij Clean Energy of Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna bekijk jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “led-lampen gebruiken ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je ogenblikkelijk door middel van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit allerlei verantwoorde oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Delfzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan direct de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met 0zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste reviews

Een deel van de woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Daarvoor lees je de gemiddelde cijfers en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Lisserbroek.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lisserbroek kan onmiddellijk via internet. Je kunt kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven met en zonder BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Volkel afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lisserbroek gebeurt ook door te gaan voor verantwoorde oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Lisserbroek vergelijken Snel een stroom en gas contract aanvragen + afsluiten