Gas en licht vergelijken Stramproy Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas zie je terug in jouw energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Stramproy vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Met behulp van onze tool kan je snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stramproy [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Weert (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Stramproy kan gelukkig wel bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de energievergelijker achterhaal je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek stroom van Endinet Groep).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Stramproy.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? In de opsomming vind je de huidige veel gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €115 en €250. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Stramproy vegelijken. Onderstaand detecteer je de nominale tarieven voor enkele woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Stramproy. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Weert.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121,75 €131,25 €142,5
Tussenwoning €107,5 €139,25 €152,5 €163,25
Hoekwoning €130 €152 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €170,25 €181,5 €192
Landhuis €178,5 €198,5 €215 €223,25
Standaard €121,75 €144,5 €159,5 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Stramproy? Of je nu stroom afneemt bij Energieflex of Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder bekijk jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “de oven efficiënt gebruiken ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je vlug door het toepassen van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig bestaan er verschillende groene systemen die veel minder stroom gebruiken. O.a. biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Linde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan gemakkelijk de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt vlug de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan zeker de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste klantervaring

Enkele huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie is noodzakelijk. Hiervoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en actuele comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Stramproy.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk eerst jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stramproy gaat onmiddellijk in een online omgeving. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Dordrecht afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Stramproy? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Stramproy vergelijken Eenvoudig een stroom & gas contract afsluiten + aanvragen