Gas en licht vergelijken Linde Nu leveranciers vergelijken en bespaar €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energienota. Hierom loont het om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Linde vergelijken? Voer je adres + verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Linde [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie De Wolden (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Linde is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Op basis van gaslichtafsluiten.nl zie je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qurrent voor gas en stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, groen uit NL, grijs, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Linde.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via MijnAansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Onderstaand achterhaal je de populaire energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt in de range tussen de €105 en €205. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Linde vegelijken. Via de volgende tabel zie je de modale energiekosten voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Linde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna zie je het geschatte energieverbruik in de regio De Wolden.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,75 €133,25 €142,25
Tussenwoning €107,75 €139,75 €155 €163,5
Hoekwoning €131,75 €151,5 €169,25 €178,25
2 onder 1 kap €145 €168 €181,5 €193
Landhuis €177,75 €200,25 €215 €221,25
Doorsnee €124,5 €145,75 €160 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Linde? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en/of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Bijgaand achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. O.a. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij eenvoudig door het toepassen van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik is er keuzen uit meerdere groene systemen die goedkoop verwarmen. Denk aan pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Deest vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan nu de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Linde.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Linde gaat simpelweg via de pc. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden als je veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Vlissingen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Linde is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke producten zoals biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Linde vergelijken Snel een licht en gas contract afsluiten en aanvragen