Gas en licht vergelijken Stitswerd Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gasverbruik heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het geen gek idee om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Stitswerd vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Op basis van onze tool kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stitswerd [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier actief in de buurt van Eemsmond (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Stitswerd is gewoon mogelijk bij één leverancier. Op basis van gaslichtafsluiten.nl achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check stroom van Liander).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Groningen).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Stitswerd.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? Onderstaand vind jij diverse veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen enorm per huis. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €75 en €170. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Stitswerd vegelijken. In het schema hieronder vind je mogelijke prijzen voor populaire klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Stitswerd. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Eemsmond.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,75 €132,75 €142,5
Tussenwoning €108,75 €138,5 €155 €162,25
Hoekwoning €130 €150,5 €169,5 €178,25
2 onder 1 kap €147 €169 €183 €194,25
Villa €178,25 €198,25 €214,75 €224,5
Modaal €121,5 €146,75 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Meestal is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Stitswerd? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “een efficiënte douchekop kopen ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Deze vind je onmiddellijk door gebruik te maken van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Tegenwoordig bestaan er interessante duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Lievelde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan probleemloos de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Beste recensies

Sommige huishoudens willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en transparantie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je de totale beoordeling en recente beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Stitswerd.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus de einddatum van je contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stitswerd werkt moeiteloos online. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn soms betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Donkerbroek afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Stitswerd? Doe dit door te gaan voor “groene” installaties zoals zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Stitswerd vergelijken Probleemloos een licht & gas contract afsluiten & aanvragen