Gas en licht vergelijken Donkerbroek Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas dat je verstookt zie je terug in jouw energierekening. Vandaar loont het om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Donkerbroek vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. onze tool kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Donkerbroek [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Ooststellingwerf (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Donkerbroek kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door middel van onze tool detecteer je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vrijopnaam 3 jaar contract mei 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, wind, groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Donkerbroek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent? Onderstaand achterhaal jij de veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €90 tot €195. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan via de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Donkerbroek vegelijken. In de tabel bekijk jij de doorsnee gas-licht kosten voor populaire woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Donkerbroek. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €123,5 €130,75 €141,25
Tussenwoning €109 €141 €153,5 €164,25
Hoekwoning €131,25 €149,75 €168,5 €176,5
2 onder 1 kap €144,25 €170,25 €181,25 €193
Villa €178 €200 €215,25 €223,25
Modaal €124,5 €147,25 €158,5 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (als. Liander). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Donkerbroek? Of je nu stroom afneemt bij Engie of Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind jij tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij vandaag nog door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van aantrekkelijke milieuvriendelijke energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Vledderveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan onmiddellijk de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van o.a. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste waardering

Enkele consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Donkerbroek.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Check dus de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Donkerbroek gaat nu door het internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan hoger worden als je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Niezijl afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Donkerbroek is ook mogelijk door te gaan voor “groene” producten als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Donkerbroek vergelijken Nu een gas & stroom contract afsluiten & aanvragen