Gas en licht vergelijken Niezijl Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Niezijl vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Niezijl [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Zuidhorn (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Niezijl kan gemakkelijk bij één leverancier. Geholpen door de gaslicht-vergelijker tref jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over aanbiedingen van Pure Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, wind, groen, zon, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Niezijl.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna achterhaal jij actuele veel afgesloten stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten variëren flink per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €90 en €205. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Niezijl vegelijken. Hierna bekijk je de nominale energiekosten voor veel voorkomende type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Niezijl. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Zuidhorn.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €123 €130,25 €143,5
Tussenwoning €106,25 €141,5 €152,25 €163
Hoekwoning €130,5 €152,5 €168,5 €178,25
2 onder 1 kap €146,25 €169,5 €182,75 €193,75
Bungalow €178,5 €197,75 €212,75 €221,25
Gemiddeld €124,25 €145,25 €158,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Vaak is zo’n storing in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Niezijl? Of je nu klant bent bij Eneco en Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Hierna vind je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat eenvoudig door gebruik van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment vind je meerdere verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Gasselternijveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan binnen no-time de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Uitstekende waardering

Veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Hiervoor kan je kijken naar het cijfer en de laatste meningen van afnemers voor energiebedrijven Niezijl.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk dus jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Niezijl kan binnen no-time via de pc. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Zeerijp afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Niezijl? Doe dit door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Niezijl vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen