Gas en licht vergelijken Gasselternijveen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het verstookte gas beïnvloedt jouw energiekosten. Hierdoor is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Gasselternijveen vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gasselternijveen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Aa en Hunze (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Gasselternijveen doen de meesten bij één organisatie. Middels deze website vind jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Huismerk Energie actie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Gasselternijveen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? In de opsomming bekijk jij onze veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €85 tot €180. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Gasselternijveen vegelijken. Via de volgende tabel vind jij aannemelijke prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Gasselternijveen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,5 €131,25 €142,75
Tussenwoning €108,5 €141 €153 €163,5
Hoekwoning €132,5 €152,25 €169,5 €179,5
2 onder 1 kap €146 €170,25 €182,5 €191,75
Bungalow €179,25 €200,5 €213,5 €223,25
Modaal €122,75 €145,25 €159 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Vaak is zo’n storing binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Gasselternijveen? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze website bekijk je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “led-lampen gebruiken ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, Intergas of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij eenvoudig door gebruik van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op het ogenblik kan je profiteren van verschillende “groene” energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Huppel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je doorzoekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van onder andere groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Sommige huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de gemiddelde cijfers en actuele reviews van klanten voor energiebedrijven Gasselternijveen.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer als eerste jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gasselternijveen gaat onmiddellijk online. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak scherper dan de particuliere tarieven. De bonus kan flink oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik mag men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Oudeschip afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Gasselternijveen? Doe dit door te gaan voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Gasselternijveen vergelijken Nu een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen