Gas en licht vergelijken Huppel Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gasverbruik drukt zwaar op jouw energierekening. Om die reden loont het om te achterhalen welke energieaanbieder het goedkoopste is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Huppel vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Via onze tool kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Huppel [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een totaal abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de regio Winterswijk (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Huppel kan gelukkig wel bij één bedrijf. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl zie je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over ervaringen Allure Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Gelderland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Huppel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna vind jij onze scherpe pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €90 tot €180. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Huppel vegelijken. Hierna ontdek je mogelijke kosten voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Huppel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Winterswijk.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €122,5 €132,75 €143,5
Tussenwoning €109,5 €139,75 €153,25 €162,25
Hoekwoning €130,75 €151 €169,5 €178,75
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €182 €191,25
Bungalow €179,25 €199 €214 €221,5
Gemiddeld €122 €145,75 €159,25 €169

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Meestal is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Huppel? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website achterhaal je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Intergas of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit vandaag nog via onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van allerlei “groene” energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In ons land vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Oostknollendam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan direct de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot direct de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende klantervaring

Steeds meer huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Huppel.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Huppel kan à la minute online. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden op het moment dat je meer gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Heinkenszand afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Huppel is ook mogelijk door geld te steken in “groene” producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Huppel vergelijken Eenvoudig een stroom en gas abonnement afsluiten en aanvragen