Gas en licht vergelijken Oudeschip Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het goed om te achterhalen welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oudeschip vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Door middel van de vergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudeschip [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de basis voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Eemsmond (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Oudeschip kan gelukkig wel bij één leverancier. Op basis van de energievergelijker zie je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Volg de stappen hieronder (of check energiebedrijf Energieflex).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, wind, groen, grijs, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oudeschip.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Eneco of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? Hieronder vind jij een aantal populaire pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €120 en €175. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oudeschip vegelijken. Hierna tref jij geschatte kosten voor diverse soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oudeschip. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna vind je het geschatte energieverbruik in de regio Eemsmond.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €120,25 €131,5 €140,5
Tussenwoning €106,75 €138,75 €152,75 €163
Hoekwoning €129,5 €152,25 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €147 €169 €184 €192,5
Vrijstaand €178,25 €197,75 €215,25 €224
Standaard €121,25 €147,5 €159,5 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Stedin). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is een stroomprobleem binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oudeschip? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl of MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie beperken kan op verschillende manieren. Hierna ontdek je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “haal opladers uit het stopcontact ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, AWB of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat eenvoudig door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage bestaan er interessante duurzame systemen die op lage kosten draaien. Bijv. zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Heinkenszand vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval eenvoudig de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Veel contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het eindcijfer en de laatste beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Oudeschip.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudeschip kan onmiddellijk in een online omgeving. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn doorgaans goedkoperdan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden wanneer je meer gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik kun jij dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Baarland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: bedrijven investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oudeschip gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke oplossingen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oudeschip vergelijken Direct een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten