Gas en licht vergelijken Lievelde Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gasverbruik zie je terug in de energiekosten. Daarom loont het om te analyseren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Lievelde vergelijken? Geef je woongegevens en verbruik in. Dankzij deze website kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lievelde [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Oost Gelre (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Lievelde kan gemakkelijk bij één bedrijf. Middels de vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Noordelijk Lokaal Duurzaam voor gas en stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Lievelde.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is gepast in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna ontdek je een aantal veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanzienlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €90 – €175. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Lievelde vegelijken. In het schema hieronder detecteer je geschatte tarieven voor populaire klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Lievelde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Oost Gelre.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €121,75 €131,5 €141,25
Tussenwoning €106,25 €140 €152,25 €165
Hoekwoning €131,5 €152 €168,5 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €182,75 €192,5
Landhuis €178,5 €198,25 €215,25 €224,25
Modaal €121,25 €146,75 €159,25 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Normaliter zijn stroomproblemen heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Lievelde? Of je nu klant bent bij DELTA en Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Bijgaand detecteer je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “een programmeerbare thermostaat ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij vandaag nog door gebruik van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment bestaan er aantrekkelijke milieuvriendelijke producten die op lage kosten draaien. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In ons land kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket De Zilk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan gemakkelijk de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Een deel van de huishoudens willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Lievelde.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer daarom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lievelde kan simpelweg via de pc. Er zijn flink wat B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms scherper dan de particuliere tarieven. De korting kan flink oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Vledderveen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: ondernemingen maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Lievelde is ook mogelijk door te beleggen in milieuvriendelijke oplossingen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Lievelde vergelijken Zonder moeite een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten